Το fixlab είναι το καινούργιο εργαστήριο επισκευής ηλεκτρονικών συσκευών παντός είδους που ήρθε στη Θεσσαλονίκη για να κάνει σαν καινούργια τη χαλασμένη ηλεκτρονική σας συσκευή. Φέρτε σε μας τον υπολογιστή, το laptop, το tablet, το κινητό ή την κονσόλα παιχνιδιών σας και σας εγγυώμαστε γρήγορη και αποτελεσματική επισκευή με λογικές τιμές.

Έχοντας σαν επίκεντρο της δουλειάς μας την άριστη εξυπηρέτηση του πελάτη, δημιουργήσαμε στο κέντρο της πόλης ένα υπερσύγχρονο εργαστήριο εξοπλισμένο με τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα για την αποκατάσταση βλαβών και ζημιών σε επίπεδο πλακέτας που προκύπτουν στις ηλεκτρονικές συσκευές.

Με πτυχίο Ηλεκτρονικού Μηχανικού και πιστοποιητικά αριστείας από την φοίτηση στα εγκυρότερα εκπαιδευτικά κέντρα της Αγγλίας και των ΗΠΑ εγγυώμαστε ότι θα επισκευάσουμε τη συσκευή σας γρήγορα, αποτελεσματικά και ότι το αποτέλεσμα θα έχει διάρκεια. Χρησιμοποιούμε πάντα πιστοποιημένες μεθόδους επισκευής σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα της IPC έτσι ώστε να υπάρχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.